Showing all 4 results

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-1

Адресабилна Против Пожарна Централа – 1 Сигнална јамка – Поддржува до 125 адреси – Графички ЛЦД екран со Touch Screen

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-2

Адресабилна Против Пожарна Централа – 2 х Сигнални јамки – Поддржува до 250 адреси – Максимален број на Адресабилни уреди

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-4

Адресабилна Против Пожарна Централа – 4 х Сигнални јамки – Максимален број на Адресабилни уреди на една јамка: 125 –

Рипитер за индикација и контрола IFS-7002-R

Рипитер за индикација и контрола – Графички ЛЦД екран со touch screen panel – Вграден звучник – CAN 2.0B интерфејс