КОНИКО
НОВИ
  • НОВИ
  • Featured
  • Најпродавани

HIKVISION DS-PDTT15AM-LM-WE

16,350 ден
Hikvision DS-PDTT15AM-LM-WE  Безжичен надворешен детектор за Ax Pro системи со домет до 1600 м. – Два инфрацрвени сензори и сензор

HIKVISION DS-KD9203-E6

31,330 ден
Hikvision DS-KD9203-E6 Повикувачка единица со функција за препознавања на лица и екран од 4.3″ – Систем : Linux оперативен систем

HIKVISION DS-7216HGHI-K1(S)

12,600 ден
Hikvision DS-7216HGHI-K1(S) 16-ch Turbo HD 1U H.265 AcuSense DVR – Резолуција на снимање: до 1080p lite@15fps – Поддржува до 18

HIKVISION DS-K1TA70MI-T

140,790 ден
Hikvision DS-K1TA70MI-T Контрола на пристап со препознавање на лица и Fingerprint PRO серија за ѕидна монтажа – Интегрирана контрола на

HIKVISION HWT-B181-M

5,500 ден
Hikvision HWT-B181-M 8MP Turbo HD Pro Bullet камера – 30m IR Exir Технологија – 2.8 mm објектив – Максимална резолуција:

Arvox RB-5012MT – 120W засилувач

18,240 ден
120W Amplifer MP3 Player, FM Tuner, Bluetooth With 5 Zones choice output and each zone power independently adjustable Function control:

HIKVISION HWN-21008MH-8 POE

12,380 ден
Hikvision HWN-21008MH-8 POE – 8 канален NVR со ПОЕ – Поддржува до 8 IP камери со 4MP резолуција – Видео

HIKVISION DS-2CD2046G2-IU

13,040 ден
Hikvision DS-2CD2046G2-IU AcuSense 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 40m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип:

НАШИ ПАРТНЕРИ