Showing 1–12 of 14 results

Адаптер со помошно напојување FD-7201S

Адаптер со помошно напојување – Дизајниран за поврзување на конвенционална линија на детектори (до 32 противпожарни детектори) на адресабилна централа

Адресабилен детектор на кревање на температура FD-7120

1,700 ден
Адресабилен детектор на кревање на температура и топлина Овозможува детекција на пожар преку нагло кревање на температура и топлина –

Адресабилен димно-оптички детектор FD-7130

2,050 ден
Адресабилен димно-оптички детектор – Овозможува детекција на пожар преку достигнување на одредена висока концетрација на чад во просторот – Работен

Адресабилен комбиниран детектор FD-7160

2,310 ден
Адресабилен комбиниран димно-оптички детектор и детектор на кревање на температура и топлина – Овозможува детекција на пожар преку нагло кревање

Адресабилен рачен јавувач FD-7150

2,310 ден
FD7150 – Адресабилен рачен јавувач – Компатибилен со барањата на Европските стандарди: EN54-11:2001/A1:2005, EN54-17:2005/AC:2007 – Комуникацијата со централата е преку

Адресабилен температурен детектор FD-7110

Адресабилен температурен детектор – Овозможува детекција на пожар преку достигнување на фиксна висока температура – Работен напон: 15-30 VDC –

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-1

49,150 ден
Адресабилна Против Пожарна Централа – 1 Сигнална јамка – Поддржува до 125 адреси – Графички ЛЦД екран со Touch Screen

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-2

73,320 ден
Адресабилна Против Пожарна Централа – 2 х Сигнални јамки – Поддржува до 250 адреси – Максимален број на Адресабилни уреди

Адресабилна Против Пожарна Централа IFS-7002-4

119,416 ден
Адресабилна Против Пожарна Централа – 4 х Сигнални јамки – Максимален број на Адресабилни уреди на една јамка: 125 –

Адресабилна сирена за звучна индикација FD – 7204D

4,350 ден
Адресабилна сирена за звучна и лед индикација за противпожарни системи IFS7000 – Компатибилен со барањата на Европските стандарди: EN54-3 –

Влезно-Излезен уред FD-7203

5,910 ден
Влезно-Излезен уред е дизајниран да прави и праќа електричен сигнал до уреди (контролирање на врати,врати на лифтови, вентилатори итн) во

Рипитер за индикација и контрола IFS-7002-R

Рипитер за индикација и контрола – Графички ЛЦД екран со touch screen panel – Вграден звучник – CAN 2.0B интерфејс