Showing all 12 results

602E Reader

1,460 ден
602E 125Khz ЕМ Wiegand 26bit читач со тастатура, црн

DS-K1107E

2,300 ден
DS-K1107E Читач на EМ картички без тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку

DS-K1107EK

2,860 ден
DS-K1107EK Читач на EМ картички со тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку

DS-K1107M

2,300 ден
DS-K1107M Читач на Mifare картички без тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку

DS-K1107MK

2,860 ден
DS-K1107MK Читач на Mifare картички со тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку

DS-K1201EF

1,950 ден
DS-K1201EF Читач на EM картички и Fingerprint, PRO серија – Поддржува: RS-485 протокол – Оптички Fingerprint модул – Поддржува до

DS-K1802E

1,590 ден
DS-K1802E Читач на EМ картички без тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –

DS-K1802EK

2,040 ден
DS-K1802EK Читач на EМ картички со тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –

DS-K1802M

1,800 ден
DS-K1802M Читач на Mifare картички без тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи Mifare картици – Модел

DS-K1802MK

2,410 ден
DS-K1802MK Читач на Mifare картички со тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи Mifare картици – Модел