Showing all 5 results

HIKVISION DS-K1T341AM

Hikvision DS-K1T341AM Контрола на пристап со препознавање на лица – Интегрирана контрола на пристап и евиденција на работно време –

HIKVISION DS-K1T341AMF-S

Hikvision DS-K1T341AMF-S Контрола на пристап со препознавање на лица Интегрирана контрола на пристап и евиденција на работно време – 4.3

HIKVISION DS-K1T671MF

Hikvision DS-K1T607MW Контрола на пристап со препознавање на лица PRO серија за ѕидна монтажа – Предупредување за принудно носење маска:

HIKVISION DS-K1TA70MI-T

Hikvision DS-K1TA70MI-T Контрола на пристап со препознавање на лица и Fingerprint PRO серија за ѕидна монтажа – Интегрирана контрола на

HIKVISION DS-KAB671F

Hikvision DS-KAB671-S Заштита од дожд за надградна монтажа