Showing all 6 results

DS-K1T105E

10,092 ден
DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи EM картици (125KHz) картици – 2.8 инчен LCD екран

DS-K1T105M

DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи Mifare картици – 2.8 инчен LCD екран – Самостојна

DS-K1T801E

3,473 ден
DS-K1T801E Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Максимален број на картици:

DS-K1T801M

3,470 ден
DS-K1T801M Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Максимален број на картици: 3000

DS-K1T802E

5,709 ден
DS-K1T802E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP

DS-K1T802M

6,470 ден
DS-K1T802M Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP –