Showing all 3 results

HIKVISION DS-K2602T

DS-K2602T Мрежен контролер за пристап за 2 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand

HIKVISION DS-K2604T

DS-K2602T Мрежен контролер за пристап за 4 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand

HIKVISION DS-K2804

DS-K2804 Мрежен контролер за пристап за 4 врати Value Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand