Showing all 2 results

HIKVISION DS-2CD4A26FWD-IZ/P

58,170 ден
Hikvision DS-2CD4A26FWD-IZ/P (2.8-12mm) 2 Мегапиксели ANPR камера за препознавање на регистарски таблици и снимање на возила – Максимална резолуција: 1920

HIKVISION iDS-2CD6810F/C

54,040 ден
Hikvision iDS-2CD6810F/C Внатрешна IP камера за броење на луѓе со двојна леќа – 2.0 mm, 2.8 mm, 4 mm објектив