Showing 1–12 of 16 results

HIKVISION DS-2CE10HFT-F28

4,410 ден
Hikvision DS-2CE10HFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и дење

HIKVISION DS-2CE12HFT-F

5,280 ден
Hikvision DS-2CE12HFT-F Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и дење

HIKVISION DS-2CE12KF0T-FS

4,970 ден
Hikvision DS-2CE12KF0T-FS 5MP Turbo HD Bullet ColorVu камера – 40m White Light, 24 Часа слика во боја и дење и

HIKVISION DS-2CE16H0T-ITF

2,790 ден
Hikvision DS-2CE16H0T-ITF Bullet камера, 5 Мегапиксели, 20m IR Exir Технологија -4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS – 2.8

HIKVISION DS-2CE16H0T-ITFS

3,720 ден
Hikvision DS-2CE16H0T-ITFS Turbo HD Bullet камера, 5 Мегапиксели, 30m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Со вграден

HIKVISION DS-2CE16H0T-ITPF

3,480 ден
Hikvision DS-2CE16H0T-ITPF Bullet камера, 5 Мегапиксели, 20m IR Exir Технологија -4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS – 2.8

HIKVISION DS-2CE16H8T-ITF

3,970 ден
Hikvision Turbo HD Bullet камера, 5 Мегапиксели, 20m IR Exir Технологија -2.8mm/3.6 mm објектив -Максимална резолуција: 2560 (H) × 1944

HIKVISION DS-2CE17H0T-IT3F

3,170 ден
Hikvision DS-2CE17H0T-IT3F Turbo HD Bullet камера, 5 Мегапиксели, 40m IR Exir Технологија – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално –

HIKVISION DS-2CE17H0T-IT5F

4,580 ден
Hikvision DS-2CE17H0T-IT5F Turbo HD Bullet камера, 5 Мегапиксели, 80m IR Exir Технологија – 3.6 mm објектив – Максимална резолуција: 2560

HIKVISION DS-2CE70KF0T-PFS

4,170 ден
Hikvision DS-2CE70KF0T-PFS Turbo HD Dome ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 3K@20fps, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и

HIKVISION DS-2CE76H0T-ITMF

3,470 ден
Hikvision Turbo HD Turret камера, 5 Мегапиксели, 20m IR Exir Технологија -2.8mm/3.6 mm објектив -Максимална резолуција: 2560 (H) × 1944

HIKVISION DS-2CE76H0T-ITMFS

3,920 ден
Hikvision Turbo HD Dome камера, 5 Мегапиксели,HD1080p @25fps,  30m IR -2.8mm/3.6mm објектив -Максимална резолуција: 2560 (H) × 1944 (V) -Агол