Showing 1–12 of 27 results

ACK-M86

Metal Backbox, Use for above size 86*86mm stainless steel exit button .Dimensions: 86*86*27mm

Hikvision DS-KABV6113

Hikvision DS-KABV6113 Заштита од дожд за надградна монтажа на KV6X13 Вила надворешни повикувачки единици

HIKVISION DS-KABV8113-RS/Surface

Hikvision DS-KABV8113-RS/Surface Заштита од дожд за надградна монтажа на KV8X13 Вила надворешни повикувачки единици

HIKVISION DS-KD-ACF1

Hikvision DS-KD-ACF1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 1 модул – Материјал:

HIKVISION DS-KD-ACF2

Hikvision DS-KD-ACF2 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 2 модула – Материјал:

HIKVISION DS-KD-ACW1

Hikvision DS-KD-ACW1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 1 модул – Материјал:

HIKVISION DS-KD-KK

Hikvision DS-KD-KK Повикувачки модул со 6 копчиња за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Брзо повикување на внатрешни единици

HIKVISION DS-KD-KP

Hikvision DS-KD-KP Тастатура модул за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Повикување на внатрешни единици и отворање на врата

HIKVISION DS-KD-M

Hikvision DS-KD-M Читач на картички модул за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Варијанта: Читач на Mifare 13.56MHz –

HIKVISION DS-KD-TDM

Hikvision DS-KD-TDM Комбиниран модуларен екран на допир и читач на картички – 4 инчен LCD екран – Резолуција на екран:

HIKVISION DS-KD3003-E6

Hikvision DS-KD3003-E6 Повикувачка единица со функција за препознавања на лица и екран од 3.5″ – Систем : Linux оперативен систем