Showing all 5 results

Audio Domofon ADO500

6,840 ден
Аналоген аудио домофон ADO500 – Комуникација и поврзување преку декодер со 2 жици. – Поддржува отклучување преку внатрешна единица, шифра,

HIKVISION DS-KIS202T

10,260 ден
Hikvision DS-KIS202T Аналоген кит за вила или куќа, комуникација со 4 жици, повикување со едно копче. Комплетот содржи: надворешна единица

PST-ADD04

870 ден
Аналоген аудио декодер – 4 канален аудио декодер. – Можност за поврзување до 4 внатрешни единици. – Пренос на сигнал

PST-ADI02

750 ден
Аналогна внатрешна единица – Поддржува зборување и отклучување преку истата. – Поврзување преку 2 жици. – Пластична обвивка.

PST-ADI22

750 ден
Аналогна внатрешна единица – Поддржува зборување и отклучување преку истата. – Поврзување преку 2 жици. – Пластична обвивка.