Showing all 3 results

HIKVISION DS-PK1-E-WE

Hikvision Безжична LED тастатура AX PRO серија со домет до 1200 метри – Нумерички 10 копчиња: 0 до 9, функции

HIKVISION DS-PK1-LRT-HWE

Hikvision DS-PK1-LRT-HWE Жичена ЛЦД тастатура компатибилна со AX PRO сериите на хибридни алармни централи Функции: активирање, деактивирање, бришење меморија на

HIKVISION DS-PK1-LT-WE

Hikvision Безжична LCD тастатура AX PRO серија со домет до 1200 метри – Нумерички 10 копчиња: 0 до 9, функции