Showing all 7 results

DS-PMA-BELL

DS-PMA-BELL Сирена – Работен Напон : 12VDC/900mA – Моќност: 1~3 W – Работна температура: – 20 °C to 70 °C

HIKVISION DS-PS1-E-WE

Hikvision Безжична надворешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри – Јачина на звук: 110dB, 3 типа на

HIKVISION DS-PS1-I-WE

Hikvision Безжична внатрешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри – Јачина на звук: 90~110dB, 3 типа на

HIKVISION DS-PSG-WO-868

Hikvision DS-PSG-WO-868 Безжична надворешна сирена – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Тампер функција –

Внатрешна сирена ES-35

Внатрешна сирена ES-35 Внатрешна сирена, DC12 V, 550 mA, 15W, 110dB

Внатрешна сирена TA-747

Внатрешна сирена TA-747 Внатрешна сирена, DC12 V, 600 mA, 15W, 110dB

Надворешна сирена BS-1

Надворешна сирена Надворешна сирена со двојна заштита со флешер (црвена), 110dB, 12V (батерија не е вклучена)