Showing 1–12 of 25 results

HIKVISION DS-PDC15-EG2-WE

3,670 ден
Hikvision Безжичен PIR детектор ( завеса )  AX PRO серија со домет до 1600 метри -Долг дострел со детекција на

HIKVISION DS-PDCL12-EG2-WE

3,310 ден
Hikvision DS-PDCL12-EG2-WE Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 12 метри, агол

HIKVISION DS-PDCM15PF-IR

8,910 ден
Hikvision DS-PDCM15PF-IR – дополнителен модул камера за Ax Pro надворешен детектор – Опционална камера за видео и фото верификација –

HIKVISION DS-PDEB1-EG2-WE

2,000 ден
Hikvision Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 1 програмабилно копче – За фиксна

HIKVISION DS-PDEB2-EG2-WE

2,000 ден
Hikvision Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 2 програмабилни копчиња – За фиксна

HIKVISION DS-PDMC-EG2-WE

2,940 ден
Hikvision DS-PDMC-EG2-WE Безжичен стандарден магнетен контакт AX PRO серија со домет до 1600 метри – Детектира отворање на максимално растојание

HIKVISION DS-PDMCS-EG2-WE

2,310 ден
Hikvision Безжичен Slim магнетен контакт детектор AX PRO серија со домет до 1200 метри – Детектира отворање на максимално растојание

HIKVISION DS-PDP15P-EG2-WE

3,980 ден
Hikvision Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 15 метри, агол на

HIKVISION DS-PDPC12P-EG2-WE

9,260 ден
Hikvision Безжичен PIR Камера детектор AX PRO серија со домет до 800 метри – Домет на детекција 12 метри, агол

HIKVISION DS-PDSMK-S-WE

5,040 ден
Hikvision Безжичен Димно-оптички ПП сензор AX PRO серија со домет до 800 метри – Детектирање на чад со помош на

HIKVISION DS-PDTPH-E-WE

3,620 ден
Hikvison DS-PDTPH-E-WE Безжичен температурен сензор за AX PRO серија со домет до 1200 метри – Големина на екран 2.7″, модуларен

HIKVISION DS-PDTT15AM-LM-WE

14,550 ден
Hikvision DS-PDTT15AM-LM-WE  Безжичен надворешен детектор за Ax Pro системи со домет до 1600 м. – Два инфрацрвени сензори и сензор