HIKVISION DS-PM-RSI8

3,830 ден
Hikvision DS-PM-RSI8 Проширувачки модул со 8 жичени влеза – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се

HIKVISION DS-PM-RSO8

5,100 ден
Hikvision DS-PM-RSО8 Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Капацитет: 30V/1A – Може да се конектира на AX хибридни

HIKVISION DS-PM-RSWR-868

3,170 ден
Hikvision DS-PM-RSWR-868 RS-485, 868MHz Безжичен ресивер за проширување на AX хибридни централи – Поддржува 8 безжични зони, 2 безжични сирени,

HIKVISION DS-PM-WO8

5,620 ден
Hikvision DS-PM-WO8 Безжичен експандер со 8 излези, експандерот прима безжични сигнали од алармната централа и контролира 8 излези – Содржи