Showing all 2 results

HIKVISION DS-PKF1-WE

2,380 ден
Hikvision Далечинско AX PRO серија со домет до 900 метри – Соддржи 4 х Копчиња: 2 х Stay/Away активирање и

HIKVISION DS-PKFE-5

1,240 ден
Hikvision DS-PKFE-5 Далечинско – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Комуникација до 300 метри (на отворен простор) – Копчиња: активирање,