Showing 1–12 of 17 results

800ABT1 – Елипсовиден алуминиумски крак

9,310 ден
Елипсовиден алуминиумски крак Ø 75 мм , 3 метри, со c/w рефлексирачки траки * Одговара за модел 800RBLO-E

800ABT2 – Телескопски кружен алуминиумски крак, 6 м

15,590 ден
800ABT2 – Елипсовиден алуминиумски крак Ø 75 мм , 6 метри, со c/w рефлексирачки траки * Одговара за модел Luxe

800AE5 – Елипсовиден бел алуминиумски крак

13,390 ден
Елипсовиден бел алуминиумски крак со должина 5 метри. *LED светлата и заштитната гума не спаѓаат во моделот

800RBLO-E

63,290 ден
800RBLO-E Комплет електомеханичка рампа со вклучен држач за крак 800RBLOL041, федер и телескопски алуминимски крак 800ABT1 со должина од 3

800RBLO-L041 – Потпора за фиксирање на крак

2,230 ден
Држач за фиксирање на крак Ø 75 mm Вклучена пластична заштита * Одговара за модел 800RBLO-E

800RBLO-L043 – Потпора за фиксирање на крак до 6 м.

2,230 ден
Држач за фиксирање на крак до 6 м. Вклучена пластична заштита * Одговара за модел LUXE-M

LUXE-M – 800LUXE-M

74,920 ден
Комплет електомеханичка рампа со вклучен држач за крак 800RBLOL043, федер и елипсовиден алуминиумски крак 800AE5 со должина од 5 метри.

M-060MBLUE – Пружина за крак Ø 6,2 мм

3,240 ден
Федер за крак Ø 6,2 мм. За оптоварување до 155 кг. Сина боја * Одговара за модел LUXE-M