Showing all 6 results

KARM3000L2

KARM3000L2 – Комплет автоматизација со двоен крак 4м. + 4м. Моторен погон 650ARM3000IFC – Меко отварање и затварање на кракот

KVECTI2 3+3

KVECTI2 3+3 Комплет за крилни врати со долзина на крило до 3м. Меко отварање и затварање на кракот Подршка за