Showing 13–24 of 27 results

DS-7208HQHI-K1(S)

DS-7208HQHI-K1(S) 8-ch Turbo HD 1U H.265 DVR – 8 Канали: HDTVI/AHD/CVI/CVBS – Резолуција на снимање: до 4 MP lite/3 MP/1080p@15fps;

DS-7208HUHI-K1

DS-7208HUHI-K1 8-ch Turbo HD 1U H.265 DVR Pro Серија – 8 Канали: HDTVI/AHD/CVI/CVBS – Резолуција на снимање: 8MP@8fps/5MP@12fps/4 MP@15fps/3 MP@18fps/1080p@25fps

DS-7216HQHI-K1(S)

DS-7216HQHI-K1(S) 16-ch Turbo HD 1U H.265 DVR – 16 Канали: HDTVI/AHD/CVI/CVBS – Резолуција на снимање: до 4 MP lite/3 MP/1080p@15fps;

DS-7224HQHI-K2

DS-7224HQHI-K2 24-ch Turbo HD 1U H.265 DVR – 24 Канали: HDTVI/AHD/CVI/CVBS – Резолуција на снимање: до 4 MP lite/3 MP/1080p@15fps;

DS-7608NI-K1/W

11,780 ден
DS-7608NI-K1/W 8-ch 1U Wifi 4K NVR – Поддржува до 8 IP камери со 5MP резолуција – Видео компресија: H.265 /H.265/H.264

DS-PD1-TP-W(433M)

DS-PD1-TP-W(433M) Безжичен детектор за температура – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција – Безжична комуникација

DS-PD1-WL-W(433M)

DS-PD1-WL-W(433M) Безжичен детектор за протекување на вода – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција –

DS-PD2-P25-W

DS-PD2-P25-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 25 метри X 25 метри, агол на покривање 8 степени, детекција на

DS-PDB-IN

DS-PDB-IN – Ѕиден држач за ПИР сензор DS-PDP18-EG2

DS-PHA20-M (DS-PHA20 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија)

ден
DS-PHA20-M (DS-PHA20 DS-PMA-D адаптер за напојување метална кутија) 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези

DS-PM-RSO8-H

DS-PM-RSО8-H Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се

DS-PM-WI1

DS-PM-WI1 Безжичен експандер со 1 влез – Содржи 1 NC алармен влез – Безжична комуникација со домет до 800 метри