Showing all 4 results

DS-K2602

20,650 ден
DS-K2602 Мрежен контролер за пристап за 2 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand

DS-K2604

31,290 ден
DS-K2602 Мрежен контролер за пристап за 4 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand

DS-K2802

11,900 ден
DS-K2802 Мрежен контролер за пристап за 2 врати Value Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand

DS-K2804

14,230 ден
DS-K2804 Мрежен контролер за пристап за 4 врати Value Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand