Showing all 7 results

HIKVISION DS-PD1-BG9

2,080 ден
Hikvision DS-PD1-BG9 Жичен сензор за кршење стакло -Лед индикатор со двојна боја -Подржува ниска и висока чувствутелност -Работен напон од

HIKVISION DS-PD2-P12QE-C

1,740 ден
Hikvision DS-PD2-P12QE-C Плафонски Жичен 360 степени сензор за движење – Опсег на детекција 12 метри – Агол на детекција 360

HIKVISION DS-PD2-T10AME-EH

7,400 ден
Hikvision DS-PD2-T10AME-EH 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 10 X 10 метри,

HIKVISION DS-PD2-T12AME-EL

7,030 ден
Hikvision DS-PD2-T12AME-EL 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 12 X 12 метри,

HIKVISION DS-PDP18-EG2

810 ден
Hikvision DS-PDP18-EG2 Жичен PIR детектор на движење, со модерен дизајн и детекција до 18 метри, со PET immunity до 10Kg

HIKVISION DS-PDSK-P

2,220 ден
Hikvision DS-PDSK-P Шок сензор и сензор за вибрации – Широк обсег за подесување на сензитивност – Керамички дизајн на сензор

HIKVISION DS-PDSMK-4BAR

1,140 ден
Hikvision DS-PDSMK-4BAR Конвенционален Фотоелектричен детектор за чад со 4 жици со вграден Buzzer и Авто Ресет функција – Работен напон