Showing all 4 results

HIKVISION DS-PD1-MC-WWS

2,220 ден
Hikvision DS-PD1-MC-WWS Безжичен Магнетен контакт – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Лед индикатор –

HIKVISION DS-PD2-P10P-WEH

12,130 ден
Hikvision DS-PD2-P10P-WEH Безжичен надворешен PIR детектор 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до

HIKVISION DS-PD2-P15C-W

3,100 ден
Hikvision DS-PD2-P15C-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 15 метри X 15 метри, агол на покривање 85 степени, детекција

HIKVISION Pyronix SMOKE-WE

5,620 ден
Hikvision Pyronix Smoke-We Безжичен детектор за чад – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција –