Showing 1–12 of 13 results

HIKVISION DS-PM-RSWR-868

3,170 ден
Hikvision DS-PM-RSWR-868 RS-485, 868MHz Безжичен ресивер за проширување на AX хибридни централи – Поддржува 8 безжични зони, 2 безжични сирени,

HIKVISION DS-PM-WO8

5,620 ден
Hikvision DS-PM-WO8 Безжичен експандер со 8 излези, експандерот прима безжични сигнали од алармната централа и контролира 8 излези – Содржи

HIKVISION DS-PMA-G1

1,930 ден
Hikvision DS-PMA-G1 GPRS модул за комуникација, за пластични AX хибридни алармни централи (-P модели)

HIKVISION DS-PMA-P

1,350 ден
DS-PMA-P PSTN модул за комуникација компатибилен со AX хибридни алармни централи

HIKVISION DS-PMA-S1

6,680 ден
Hikvision DS-PMA-S1 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Пластични AX Хибридни централи – FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 – Dual-Band UMTS/HSDPA/HSPA B1/B8 –

HIKVISION DS-PMA-S2

6,680 ден
Hikvision DS-PMA-S2 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Метални AX Хибридни централи (-М модели) и AX хибридни PCB (-B модели)